"Glasinac" osvojio ovogodišnji Memorijal "Radomir Mičić - Šućo" u Vojkovićima

04.08.2023. 15:36
0
IZVOR: sportdc.net

Fudbaleri "Glasinca" osvojili su ovogodišnji Memorijal "Radomir Mičić - Šućo" koji je igran u Vojkovićima.

Kao i u posljednjih nekoliko godina, i ove godine je igrano na malom terenu, a pored domaćina "Famosa", nastupili su "Slavija", "Glasinac" i "Sutjeska".

Najviše uspjeha imala je ekipa "Glasinca" koja je osvojila prvo mjesto, ispred "Sutjeske" i "Slavije", dok je domaćin "Famos" bio posljednji.

Najbolji igrač turnira je Jovan Kapović iz pobjedničke ekipe, a odatle dolazi i najbolji golman Matija Marijanović. Najbolji strijelac je "Slavijin" Ognjen Erbez. Igrač koji najviše podsjeća na Radomira Mičića je Slaviša Ristović iz "Sutjeske".

Komentari 0
Povezane vijesti
Svesrpski sabor kulturnog stvaralaštva otadžbine i rasejanja od 28. avgusta u Vojkovićima Svesrpski sabor kulturnog stvaralaštva otadžbine i rasejanja od 28. avgusta u Vojkovićima
U osnovnoj školi u Vojkovićima održana priredba za buduće đake prvake (FOTO) U osnovnoj školi u Vojkovićima održana priredba za buduće đake prvake (FOTO)
Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    7h 12m
    3
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    17h 11m
    0
  • Zemljotres u BiH
    8h 47m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    16h 8m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    10h 51m
    9