"Гласинац" освојио овогодишњи Меморијал "Радомир Мичић - Шућо" у Војковићима

04.08.2023. 15:36
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери "Гласинца" освојили су овогодишњи Меморијал "Радомир Мичић - Шућо" који је игран у Војковићима.

Као и у посљедњих неколико година, и ове године је играно на малом терену, а поред домаћина "Фамоса", наступили су "Славија", "Гласинац" и "Сутјеска".

Највише успјеха имала је екипа "Гласинца" која је освојила прво мјесто, испред "Сутјеске" и "Славије", док је домаћин "Фамос" био посљедњи.

Најбољи играч турнира је Јован Каповић из побједничке екипе, а одатле долази и најбољи голман Матија Маријановић. Најбољи стријелац је "Славијин" Огњен Ербез. Играч који највише подсјећа на Радомира Мичића је Славиша Ристовић из "Сутјеске".

Коментари 0
Повезане вијести
Свесрпски сабор културног стваралаштва отаџбине и расејања од 28. августа у Војковићима Свесрпски сабор културног стваралаштва отаџбине и расејања од 28. августа у Војковићима
У основној школи у Војковићимa одржана приредба за будуће ђаке прваке (ФОТО) У основној школи у Војковићимa одржана приредба за будуће ђаке прваке (ФОТО)
Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 13m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 12m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 48m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 9m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 52m
    9