Gorjeli objekti u Trnovu i Istočnom Novom Sarajevu, u toku rad na rasvjetljavanju

07.09.2023. 10:30
0
IZVOR: katera.news

Policijskoj stanici Trnovo juče je prijavljeno da u Ulici Nikolaja Velimirovića u ovoj opštini gore dva pomoćna objekta-šupe, privatnog vlasništva.

- Vatrogasna jedinica Trnovo je lokalizovala požar, a policijski službenici u prisustvu sudskog vještaka izvršili su uviđaj na licu mjesta – saopštili su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Paljevina“.

Pripadnici Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo lokalizovali su juče požar i u Istočnom Novom Sarajevu, kada je Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo prijavljeno da gori ugostiteljski objekat u Ulici Stefana Nemanje.

- Policijski službenici izašli su na lice mjesta, izvršen je uviđaj na licu mjesta u prisustvu sudskog vjetaka, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo – saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Dodaju da je u toku rad na utvrđivanju činjenica i prikupljanju dokaza.

Komentari 0
Povezane vijesti
Održan Forum za bezbjednost opštine Sokolac Održan Forum za bezbjednost opštine Sokolac
Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu Dječiji fudbalski turnir 1. i 2. juna u Istočnom Novom Sarajevu
Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    18h 2m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    18h 9m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    14h 51m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    9h 29m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    10h 1m
    0