Govedarica: Insistiramo na odgovornosti za nabavku šatora zvanog pokretna bolnica

30.05.2020. 12:52
0
IZVOR: Srpska.info

Srpska demokratska stranka insistira na odgovornosti svih nadležnih za nabavku šatora zvanog pokretna bolnica, rekao je, član Predsjedništva SDS, Vukota Govedarica.

– Očekujemo od nadležnih da objelodane ugovor koji se sad raskida kako bi javnost bila upoznata sa svom štetom koja će opet biti plaćena iz džepova građana Republike Srpske – naglasio je Govedarica, saopšteno je iz SDS.

Član Predsjedništva SDS je istakao da javnost može samo da nagađa o stvarnoj šteti za nabavku pokretne bolnice.

– Znamo da je samo prevoz šatora zvanog pokretna bolnica plaćen 400 hiljada KM a o drugim štetama možemo samo da nagađamo. Zato je važno da se ugovor objelodani – ponovio je Govedarica.

Govedarica se osvrnuo i na Dodikove tvrdnje izrečene na sjednici Narodne skupštine RS da nije bilo greške tokom vanrednog stanja.

– Možda je Dodik, kad je galamio u svom rastrojstvu sa skupštinske govornice kako nije bilo greške, u stvari izvodio performans i šalio se kao što je rekao za prisluškivanje narodnih poslanika. Izgleda da je politika u stvari skeč ali neka zna da srpski narod ne voli takve loše fore – zaključio je Govedarica.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO) Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO)
Božović: Oslobođenje od nenarodne vlasti će krenuti iz Istočne Ilidže Božović: Oslobođenje od nenarodne vlasti će krenuti iz Istočne Ilidže
SDS iz Banjaluke krenuo u veliku narodnu pobjedu: Biće opet VOLjA NARODA! SDS iz Banjaluke krenuo u veliku narodnu pobjedu: Biće opet VOLjA NARODA!
Najčitanije
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    19h 24m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    14h 7m
    5
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    16h 7m
    3
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    22h 25m
    0
  • Umrla glumica Radmila Živković
    20h 51m
    0