Grad bogatiji za tri stanovnika

03.02.2023. 08:37
0
IZVOR: katera.news

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u toku protekla 24 časa rođene su tri djevojčice.

Ljekarsku intervenciju zatražila su 33 pacijenta.

Grad uredno snabdijeven vodom.

Pale,

Zbog radova u TS 10/0,4 kV Vlada, doći će do privremenih prekida u isporuci električne energije u periodu od 9:00 do 11:00 časova potrošačima  u dijelu naselja Koran, i to Ulici Serdar Janka Vukotića, Mini Čaršiji i benzinskoj pumpi Nešković-bivši Majneks.

Čajniče,

Zbog radova na 10 kV vodu Luke – Ponikve, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 11:00 do 14:00 časova potrošačima  u naseljima: Stražica, Ponikve i Trojan.

U porodilištu bolnice u Foči u toku protekla 24 časa rođene su tri djevojčice i jedan dječak.

Ljekarsku intervenciju u bolnici u Foči zatražilo je 19 pacijenata.

U Domu zdravlja „Dr Ljubomir Ćeranić“ u Sokocu ljekarsku intervenciju zatražilo je 19 pacijenata.

Teritorijalne vatrogasne jedinice u protekla 24 časa nisu imale intervencija.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se većinom odvija po vlažnim kolovozima, poledice ima u višim predjelima i preko planinskih prevoja, a na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

U kotlinama i uz riječne tokove magla smanjuje vidljivost, a odroni su učestali na dionicama Karanovac-Kneževo-Ugar, Karanovac-Crna Rijeka-Jajce, Kotor Varoš-Teslić, preko Borja, Trnovo-Foča, Višegrad-Brodar-Rudo i Brod na Drini-Hum.

Zbog radova u tunelu "Čeljigovići" na magistralnom putu entitetska granica Lapišnica-Ljubogošta, izmijenjen je režim saobraćaja.

Saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom zbog aktiviranog klizišta na magistralnom putu Foča-Goražde, u mjestu Filipovići, na samoj liniji razgraničenja, te na regionalnom putu Ukrina-Gornja Vijaka.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

U Republici Srpskoj i FBiH danas će biti pretežno suvo uz sunčane periode, na istoku oblačnije, uz dnevnu temperaturu od četiri do devet, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih.

Tokom večeri i naredne noći očekuje se naoblačenje sa sjeveroistoka uz jače padavine, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Kiša će padati u nižim predjelima, na istoku će lokalno biti pljuskova, a u višim predjelima i na planinama padaće snijeg.

Duvaće slab do umjeren zapadni vjetar, u južnim predjelima sjeverni, lokalno vjetar može biti pojačan.

Jutros je u većini krajeva pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 8.00 časova: Bjelašnica minus 11, Ivan Sedlo minus četiri, Čemerno i Drvar minus tri, Bihać i Sokolac minus dva, Doboj, Gacko, Sarajevo i Livno minus jedan, Banjaluka, Tuzla i Zenica nula, Višegrad jedan, Bileća, Zvornik i Bijeljina dva, Gradačac tri, Mostar pet, te Neum sedam stepeni Celzijusovih.

Visina snježnog pokrivača: Bjelašnica 137 centimetara, Čemerno 40, Ivan Sedlo 29, Han Pijesak 26, Kalinovik 22, Mrakovica 21, te Sokolac 16 centimetara.

Komentari 0
Povezane vijesti
Srpska bogatija za 19 beba Srpska bogatija za 19 beba
Za vikend promjenljivo i nestabilno vrijeme Za vikend promjenljivo i nestabilno vrijeme
Naš grad bogatiji za jednog dječaka Naš grad bogatiji za jednog dječaka
Najčitanije
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    22h 52m
    1
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    4h 20m
    6
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    17h 30m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    18h 2m
    0
  • Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
    23h 35m
    0