„Ilidžanski borac“: Telegram saučešća povodom smrti dr Vinka Radovanovića

25.10.2021. 11:51
0
IZVOR: Katera

Opštinska boračka organizacija "Ilidžanski borac" uputila je telegram saučešća povodom smrti dr Vinka Radovanovića.

Telegram prenosimo u cijelosti.

U ime svih članova OBO „Ilidžanski borac“ upućejemo najiskrenije saučešće  porodici i Skupštini grada Istočno Sarajevo povodom  smrti dr Vinka Radovanovića.

Za sve nas borce Srpske Ilidže i Srpskog Sarajeva, dr Vinko Radovanocić će, kao ratni vojni ljekar 2. sarajevske brigade i hirurg ratne bolnice Kasindo, ali i kao gradonačelnik Srpskog Sarajeva, zauvijek ostati ličnost koja je dala nemjerljiv doprinos prilikom odbrane i stvaranja Srpskog Sarajeva i Republike Srpske, i na tome ćemo mu biti vječito zahvalni.

Vijest o smrti dr Radovanovića nas je potresla i ožalostila. Izgubili smo čovjeka od akcije i predanosti poslu i dužnostima. Njegov rad i rezultati tog rada su vidljivi na svakom koraku i ostaće upamćen i spominjan mnogo generacija poslije nas.

Komentari 0
Povezane vijesti
Zastava 125. motorizovane brigade sa Košara krasiće spomen-kapelu na Veljinama Zastava 125. motorizovane brigade sa Košara krasiće spomen-kapelu na Veljinama
Boračka organizacija ,,Ilidžanski borac“ odala počast poginulim borcima (FOTO) Boračka organizacija ,,Ilidžanski borac“ odala počast poginulim borcima (FOTO)
Počelo obilježavanje Dana Republike Srpske u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počelo obilježavanje Dana Republike Srpske u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    10h 58m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    22h 31m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    22h 12m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    9h 12m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    7h 2m
    0