Istočno Sarajevo, Sarajevo i OK BiH nominovani za nagradu "Diplomatska aktivnost godine"

28.10.2019. 20:08
0
IZVOR: Srna

Gradovi Istočno Sarajevo i Sarajevo, kao i Olimpijski komitet BiH, za organizaciju Evropskog olimpijskog festivala za mlade /EYOF/, nominovani su za nagradu "Diplomatska aktivnost godine", koja se dodjeljuje u okviru Međunarodnog foruma "Mir i sport".

Evropski olimpijski komitet objavio da su gradovi Istočno Sarajevo i Sarajevo nominovani zbog organizacije 14. Ejofa koji je održan u februaru, a da će dodjela nagrada biti održana 12. decembra u Monaku, prenosi "Klix".

Godišnje nagrade "Mir i sport" od 2008. godine dodjeljuju se organizacijama i pojedincima koji su dali izvanredan doprinos miru, dijalogu i društvenoj stabilnosti u svijetu putem sporta.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe
Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu
Najčitanije
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    23h 46m
    0
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    20h 18m
    4
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    23h 2m
    0
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    18h 40m
    0
  • Zaplijenjeno 250 kilograma kokaina
    15h 12m
    0