"Jahorinke" dočekuju "Leotar" u osmom kolu Prve lige RS

14.11.2019. 19:12
0
IZVOR: Katera

U pretposljednjem kolu jesenjeg dijela šampionata Republike Srpske, aktuelni lider na tabeli ŽOK "Jahorina" dočekaće u subotu, 16. novembra, šestoplasirane odbojkašice "Leotara" iz Trebinja.

"Jahorinke" su neočekivano u prethodnom sedmom kolu Prve lige Republike Srpske poražene na gostovanju u Obudovcu od domaćina "Crvene Zvijezde" rezultatom 3:1, u veoma teškoj atmosferi pred 200 domaćih navijača.

Trener Paljanki Danilo Tadić u izjavi za Kateru kaže da vjeruje u sposobnost i kvalitet svog tima, te da u narednoj utakmici protiv Trebinjki će ići na pobjedu i nove bodove.

- Imamo mlad i perspektivan tim koji je željan bodova i pobjeda. Naš cilj je da se dogodine vratimo u elitni rang bh. odbojke i radićemo na tome da u svakom narednom meču idemo na pobjedu, kako kod kuće, tako i u gostima, gdje nam je i mjesto - rekao je trener paljanskog prvoligaša.

Ekipa "Jahorine" u prethodnih sedam kola zabilježila je šest pobjeda i jedan poraz. Do kraja jesenjeg dijela šampionata Republike Srpske očekuje ih, pored predstojeće utakmice sa "Leotarom", i gradski derbi u Istočnom Sarajevu, gdje će gostovati ekipi "Slavije".

Odbojkašice "Jahorine" trenutno su prve na tabeli Prve lige, a na drugom mjestu je "Crvena Zvijezda" iz Obudovca sa istim brojem bodova. Na trećem i četvrtom mjestu su "Ljubinje" i "Glasinac" sa po 15 bodova, dok je "Slavija" peta sa tri boda manje.

Meč "Jahorina" - "Leotar" biće odigran u SPC "Peki" sa početkom u 18:00 časova.

 

Autor: Miljan Rašević

Komentari 0
Povezane vijesti
Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH Paljanka Nataša Pavlović najbolja poenterka prvenstva BiH
Odbojkašice iz Gacka osvojile Kup BiH Odbojkašice iz Gacka osvojile Kup BiH
Tijana Bošković proglašena za najkorisniju igračicu Tijana Bošković proglašena za najkorisniju igračicu
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    17h 37m
    5
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    1h 11m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    20h 20m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    15h 12m
    6
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    1h 30m
    0