Jednomjesečni pritvor licu osumnjičenom za pokušaj ubistva na Sokocu

21.03.2023. 11:13
0
IZVOR: srna.rs

Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor licu čiji su inicijali M.Ž. osumnjičenom za pokušaj ubistva na Sokocu.

Ovo lice se tereti da je, poslije kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba, ispalio tri hica iz pištolja u M.Nj. u dvorištu njegove porodične kuće na Sokocu, kome je jedan od metaka okrznuo glavu, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Pritvor je određen zbog opasnosti da će osumnjičeni boravkom na slobodi uticati na svjedoke, te uništiti, sakriti, izmijeniti dokaze ili tragove važne za krivični postupak.

Postoje i okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni, ukoliko se nađe na slobodi, ponoviti krivično djelo ubistvo u pokušaju ili počiniti drugo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM
Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica
Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika
Najčitanije
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    23h 26m
    7
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    2h 19m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    9h 25m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    7h 52m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    3h 34m
    0