Jednomjesečni pritvor licu osumnjičenom za pokušaj ubistva na Sokocu

21.03.2023. 11:13
0
IZVOR: srna.rs

Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor licu čiji su inicijali M.Ž. osumnjičenom za pokušaj ubistva na Sokocu.

Ovo lice se tereti da je, poslije kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba, ispalio tri hica iz pištolja u M.Nj. u dvorištu njegove porodične kuće na Sokocu, kome je jedan od metaka okrznuo glavu, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva.

Pritvor je određen zbog opasnosti da će osumnjičeni boravkom na slobodi uticati na svjedoke, te uništiti, sakriti, izmijeniti dokaze ili tragove važne za krivični postupak.

Postoje i okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni, ukoliko se nađe na slobodi, ponoviti krivično djelo ubistvo u pokušaju ili počiniti drugo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica
Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika
Sokolac: Humanitarna predstava za srednjoškolsku ekskurziju 24. aprila Sokolac: Humanitarna predstava za srednjoškolsku ekskurziju 24. aprila
Najčitanije
 • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
  23h 51m
  0
 • „Dom invest“ gradi dom za vas
  21h 20m
  1
 • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
  11h 46m
  0
 • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
  15h 34m
  0
 • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
  20h 38m
  1