Jednomjesečni pritvor osumnjičenima za pokušaj ubistva u Palama

04.12.2023. 15:52
0
IZVOR: srna.rs

Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je jednomjesečni pritvor muškarcima čiji su inicijali M.O. i S.S. osumnjičenim za pokušaj ubistva u Palama, saopšteno je iz Okružnog suda u Istočnom Sarajevu.

Ova dva muškarca osumnjičena su da su 29. novembra u 4.55 časova na Studentskom trgu na Palama pokušali ubiti lice čiji su inicijali M.P, tako što su ga fiziči napali i nanijeli mu povrede opasne po život.

U prijedlogu za pritvor Okružnog javnog tužilaštva navedeno je da je M.O. trčeći sustigao M.P. i udarao ga u glavu i po tijelu, od čega je M.P. pao. Nakon toga ga je S.S. mermernom pločom, teškom oko 30 kilograma udario u gornji dio tijela.

Iz Tužilaštva je ranije saopšteno da je pritvor zatražen i zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli ponoviti krivično djelo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    23h 22m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    21h 24m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    20h 17m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    19h 25m
    1
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    13h 52m
    1