Jugović: Nije me izabrao Elek, nego građani Pala

28.02.2020. 09:19
2
IZVOR: Srna

– Za načelnika Pala 2016. godine izabrali su me građani sa 7.500 glasova, a ne predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra „Jahorina“ Nedjeljko Elek, kaže Jugović, koga je OO SNSD ponovo predložio za tu funkciju.

– Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Pale večeras je jednoglasno odlučio da Boško Jugović bude njihov kandidat za načelnika opštine na lokalnim izborima.

Jugović, koji je predsjednik paljanskog SNSD-a, zahvalio je svim članovima odbora koji su mu ukazali povjerenje i naveo da će njegova kandidatura biti tema pregovora sa koalicionim partnerima.

Jugović, koji je i aktuelni načelnik opštine Pale, istakao je da je sve usmjereno na to da ova lokalna zajednica i dalje sarađuje sa Vladom Republike Srpske i nadležnim republičkim institucijama koje su toliko uložile u Pale.

On je ocijenio da je sve što se desilo u emisiji na jednoj lokalnoj televiziji /u vezi sa optužbama da opština Pale rasprodaje zemljište po Jahorini/ usmjereno protiv njega, s ciljem njegove diskreditacije.

Jugović je istakao da će uvijek raditi za dobrobit opštine i naglasio da je i u vezi sa zemljištem na Jahorini opština Pale donijela odluku kojom želi da zaštiti svoje interese.

On je dodao da su za za načelnika Pala 2016. godine izabrali građani sa 7.500 glasova, a ne predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra „Jahorina“ Nedjeljko Elek.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Simo 29.02.2020. 23:51
    Jednom sam se zeznuo i glasao za tebe.
  • Generic placeholder image
    1111 28.02.2020. 21:43
    Nece tebe vise niko izabrati leticete brzo sa pozicija i ti i taj sto pravi cackalice stanisic.
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    11h 43m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    22h 1m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    22h 7m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    22h 5m
    0
  • Paljanin Goran Krulj osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova
    10h 16m
    0