Juniorke "Jahorine" iz Pala na finalnom turniru za prvaka Srpske

07.02.2022. 19:17
0
IZVOR: Katera

Na završnom finalnom turniru Odbojkaškog saveza Republike Srpske, u konkurenciji juniorki, igraće četiri kluba, odnosno "Gacko", "Inova" iz Banjaluke, "Jahorina" sa Pala i "Drina" iz Zvornika.

Mlade odbojkašice "Gacka" zauzele su prvo mjesto u grupnoj fazi kvalifikacija za finalni turnir, te su iza sebe ostavile ekipe "Leotara" i "Ljubinja Bankom", sa osvojenih pet bodova.

U grupi 2 igrale, mlade odbojkašice zvorničke "Drine" bile su bolje od vršnjakinja iz ŽOK "Bimal Jedinstvo" iz Brčkog i ŽOK "Crvena Zvijezda" iz Obudovca.

Lide Grupe 3 su mlade odbojkašice "Inove" iz Banjaluke, koje su do prvog mjesta stigle savladavši vršnjakinje iz GOK "Sloge" i UOK "Banja Luka Volej".

Najbolje u grupi 4 bile su mlade odbojkašice paljanske "Jahorine", koje su na putu ka finalnom turniru bile bolje od vršnjakinja iz sokolačkog "Glasinca" i odbojkašica OK "HE na Drini" iz Višegrada.

Finalni turnir za odbojkaškog prvaka Republike Srpske u konkurenciji juniorki na rasporedu je 30. april / 1. maj 2022 godine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Odbojkašice iz Gacka osvojile Kup BiH Odbojkašice iz Gacka osvojile Kup BiH
Tijana Bošković proglašena za najkorisniju igračicu Tijana Bošković proglašena za najkorisniju igračicu
Bilećanku i njen tim pobjeda dijeli od trofeja Svjetskog prvenstva Bilećanku i njen tim pobjeda dijeli od trofeja Svjetskog prvenstva
Najčitanije
  • Građani traže pomoć zbog zmija
    20h 1m
    1
  • Oklopna vozila EUFOR-a na području Pala i Istočnog Sarajeva
    23h 49m
    6
  • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    5h 54m
    0
  • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
    9h 18m
    0
  • NBA igraču doživotna suspenzija
    22h 11m
    0