Kristinin cilj - odbojkašica sa zavidnim rezultatima

13.08.2024. 10:56
0
IZVOR: srna.rs

Sedamnaestogodišnja Kristina Topić sa Pala želi da postane odbojkašica sa zavidnim rezultatima, a njen plan za sada dobro napreduje.

Kristina je odbojkom počela da se bavi kada je imala sedam godina. Završila je drugi razred opšte gimnazije u Srednjoškolskom centru "Pale".

KLUB TOPIĆEVU DVA PUTA PREDLAGAO ZA PRIZNANjE PERSPEKTIVNOG SPORTISTE

- Počela sam trenirati u Ženskom odbojkaškom klubu `Volero` Pale. Tokom mog boravka u tom klubu pokazala sam zavidne rezultate i uspjehe, pa me je klub dva puta predložio za priznanje perspektivnog sportiste u izboru sportiste godine opštine Pale - priča Topićeva.

Topićeva navodi da je u sklopu njenog usavršavanja provela 10 dana u reprezentativnom kampu u Karatašu u organizaciji Odbojkaškog saveza Srbije, te bila na širem spisku za reprezentaciju BiH u konkurenciji kadetkinja.

Slika

Foto: srna.rs

Prema njenim riječima, 2022. godine iz kluba "Volero" prelazi u Ženski odbojkaški klub /ŽOK/ "Jahorina" na Palama, gdje učestvuje u takmičenjima kadeta, juniora i seniora.

Topićeva kaže da je sa ŽOK "Jahorina" Pale odigrala sezonu u Premijer ligi BiH, te odigrala prvu ligu Republike Srpske, gdje su zauzeli drugo mjesto.

ŽOK "Jahorina" je aktuelni viceprvak Republike Srpske.

Topićeva dodaje da su im pripreme počele 1. avgusta i da ih i dalje očekuje borba za ulazak u Premijer ligu BiH.

Ona igra na poziciji primača ili korektora, navodeći da je odbojka kolektivni sport u kojem svaki igrač ima određenu odgovornost.

Slika

Foto: srna.rs

CILjEVI

Kristinini bliži ciljevi su da uspješno završi srednju školu.

- Uporedo sa tim želim da se što bolje pripremim za nadolazeću sezonu i da u daljem bavljenju ovim sportom postanem igračica sa zavidnim rezultatima - ističe Topićeva.

 

Autor: Maja Brčkalo

Komentari 0
Povezane vijesti
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO) Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO)
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    4h 17m
    0
  • Slani mafini
    13h 38m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    15h 33m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    13h 27m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    7h 56m
    0