Lazić: Nema raspada sistema, niti rasula u ovoj zdravstvenoj ustanovi

14.07.2020. 10:56
0
IZVOR: Srpska.info

Protest zdravstvenih radnika nije organizovan s ciljem da se omalovažava, niti ruši novoimenovani v.d. direktora. nego da se javnost upozna sa stvarnim stanjem u bijeljinskoj bolnici, rekao je na početku obraćanje prisutnima dr Mihajlo Lazić, zamjenik direktora Opšte bolnice “Sveti Vračevi”.

Veći broj doktora i medicinara jutros se okupio ispred bolnice “Sveti Vračevi” u Bijeljini kako bi pružili podršku smijenjenoj direktorici Milici Lovrić.

– Nema raspada sistema, niti rasula u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Svoj posao radimo profesionalno i savjesno. Odluku o smjeni dr Lovrić donijeli su nadležni i mi je poštujemo, ali želimo da naglasimo da je menadžment na čelu s njom u proteklih šest mjeseci doprinio razvoju ove ustanove. Vraćeni su dugovi, nabavljena nova oprema, poboljšani uslovi rada, vraćeno dostojanstvo zaposlenima i profesiji – istakao je dr Lazić.

Hirug dr Bojan Kenjič obratio se riječima.

– Predsjednice, želimo da vjerujemo u vašu iskrenost i dobronamjernost i zato vas pozivamo da dođete u našu ustanovu. Mi nemano šta da krijemo, a da li tako mogu i vaši saradnici da kažu – rekao je on.

Dr Milica Lovrić ocijenila je svoju smjenu kao “političko namirivanje”.

Komentari 0
Povezane vijesti
Haos na ulicama Malmea pred finale Evrovizije: Građani bjesne na ulicama, policija na svakom koraku Haos na ulicama Malmea pred finale Evrovizije: Građani bjesne na ulicama, policija na svak...
Sedmogodišnja Milica Maksimović, talentovana glumica (VIDEO) Sedmogodišnja Milica Maksimović, talentovana glumica (VIDEO)
Motociklista teško povrijeđen u udesu kod Bijeljine Motociklista teško povrijeđen u udesu kod Bijeljine
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    19h 6m
    2
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    4h 39m
    0
  • Djevojčica iz Crne Gore uhapšena u Austriji: Planirala teroristički napad?
    19h 16m
    2
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    4h 45m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    4h 43m
    0