Lažna dojava o postavljenoj bombi

23.09.2024. 18:20
0
IZVOR: srna.rs

Kontradiverzionim pregledom Aerodroma Sarajevo utvrđeno je da je lažna dojava o postavljanju eksplozivnih naprava i nastavljeni su letovi sa ovog aerodroma.

Iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo saopštili su da su nakon primljene anonimne dojave o navodno postavljenim eksplozivnim napravama na prostoru aerodroma nadležne službe odmah preduzele sve potrebne mjere u skladu s važećim bezbjednosnim protokolima.

Obavljen je detaljan kontradiverzioni pregled aerodromskih kapaciteta i utvrđeno je da je riječ o lažnoj dojavi, a u saradnji sa nadležnim bezbjednosnim agencijama, osigurana je potpuna bezbjednost svih putnika i zaposlenih na aerodromu.

Letovi se nastavljaju odvijati po planiranom redu letenja, uz moguća manja kašnjenja zbog sprovođenih bezbjednosnih mjera, naveli su iz Aerodroma Sarajevo, uz molbu putnicima za razumijevanje i zahvalnost na iskazanom strpljenju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Krizna situacija na sarajevskom aerodromu zbog anonimne dojave o postavljenim eksplozivnim napravama Krizna situacija na sarajevskom aerodromu zbog anonimne dojave o postavljenim eksplozivnim ...
Bombaški napad na Cetinju: Jedna osoba poginula, više povrijeđenih Bombaški napad na Cetinju: Jedna osoba poginula, više povrijeđenih
Učenik donio bombu u osnovnu školu u Prijedoru Učenik donio bombu u osnovnu školu u Prijedoru
Najčitanije
  • PU Istočno Sarajevo: Uhapšen muškarac zbog osnova sumnje da je mučio i ubio psa
    10h 13m
    6
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    12h 2m
    0
  • Pogledajte kako danas izgleda Crkva Hrista Spasitelja u Istanbulu koja je pretvorena u džamiju (FOTO/VIDEO)
    6h 31m
    13
  • Foča: Vozilo sletjelo u korito Drine, vozač teško povrijeđen
    6h 18m
    0
  • Paljani prvaci Balkana u džiju-džicuu
    23h 5m
    0