Lice V.P. primilo određene prijetnje

26.06.2020. 19:28
0
IZVOR: SRNA

Policijskoj stanici Bratunac prijavljeno je da je lice čiji su inicijali V.P. primilo određene prijetnje posredstvom društvene mreže, potvrdio je danas portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Bobar je rekao da su pripadnici Policijske stanice Bratunac postupili po prijavi i o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

On je dodao da policija nastavlja dalji rad na dokumentovanju ovog događaja.

Predsjednik Udruženja "Istočna alternativa" Republike Srpske Vojin Pavlović danas je Policijskoj stanici Bratunac prijavio prijetnje smrću, koje su upućene njemu i njegovoj porodici putem društvene mreže "Fejsbuk".

- Dobio sam pet poruka od bošnjačkih ekstremista, a u dvije kažu da će ubiti i mene i moju porodicu - rekao je Pavlović.

On smatra da je razlog za ove prijetnje njegova i aktivnost "Istočne alternative" na dokazivanju istine o stradanju Srba u srednjem Podrinju i Birču, kao i najava ovog udruženja da će ove godine 11. jula u Bratuncu obilježiti Dan oslobođenja Srebrenice kao značajan događaj za ovaj kraj jer je tada zaustavljeno klanje Srba u Podrinju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Mužjak iz „porodice Rodić“ se iz Afrike vratio u Bratunac Mužjak iz „porodice Rodić“ se iz Afrike vratio u Bratunac
Pritvoren maloljetnik koji je nacrtao plan napada na školu u Trebinju Pritvoren maloljetnik koji je nacrtao plan napada na školu u Trebinju
Situacija u trebinjskim školama bezbjedna, uhapšen maloljetnik Situacija u trebinjskim školama bezbjedna, uhapšen maloljetnik
Najčitanije
  • Motociklista sletio sa puta, preminuo na putu do bolnice
    22h 28m
    0
  • Karling reprezentacija BiH zauzela 7. mjesto na Evropskom prvenstvu u Škotskoj
    18h 46m
    7
  • Podnesen zahtjev za zakazivanje vanredne sjednice Skupštine Džudo saveza Republike Srpske
    22h 23m
    1
  • Neven Tuševljak u humanitarnoj trci na stazi Svetog Vasilija
    20h 52m
    1
  • Održan vaskršnji koncert i promovisana knjiga o crkvi u Pofalićima (FOTO)
    5h 39m
    0