Ljubiša Petrović kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine

16.08.2020. 21:55
0
IZVOR: Infobijeljina

Ljubiša Petrović je i definitivno kandidat Srpske demokratske stranke i PDP-a za gradonačelnika Bijeljine.

Kandidatura dr Ljubiše Petrovića za gradonačelnika Bijeljine je usaglašena na upravo završenom sastanku u prostorijama SDS-a na kome su prisustvovali čelnici bijeljinskog SDS-a i PDP-a.

Ko je Ljubiša Petrović?

Ljubiša Petrović rođen je 25. januara 1988. godine u Bijeljini. Završio je srednju medicinsku školu u Bijeljini, a nakon toga i Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu (2007-2013) sa prosječnom ocjenom 9,37, gdje je stekao zvanje doktora medicine. Upisao je doktorske studije na odsjeku Klinička medicina na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu i Specijalističke studije iz radiologije na Medicinskom fakultetu u Foči.

Koautor je dva naučna rada u toku studija i to „Lečenje anemije u hroničnoj bubrežnoj insuficijenciji preparatima rekombinovanog eritropoetina“ kod mentora prof. dr Biljane Stojimirović koji je predstavljan na 52. Kongresu studenata biomedicinskih nauka Srbije sa internacionalnim učešćem u Budvi i „Ispitivanje straha od pasa kod adolescenata“ kod mentora ass. dr Milan Latas koji je predstavljan na 53. Kongresu studenata biomedicinskih nauka Srbije sa internacionalnim učešćem na Kopaoniku.

Završio je teorijsku i praktičnu obuku iz Prve pomoći koje su organizovala Studentske unije medicinara.

Zaposlen je u Domu zdravlja Bijeljina od 2013. godine u službi hitne medicinske pomoći kao ljekar. Pored toga, ljekar je u fudbalskom klubu „Zvijezda 09“ od 2015. godine.

Komentari 0
Povezane vijesti
Miličević: Sastanak je samo traženje alibija jer izlazite na izbore koje je raspisao CIK Miličević: Sastanak je samo traženje alibija jer izlazite na izbore koje je raspisao CIK
Sedmogodišnja Milica Maksimović, talentovana glumica (VIDEO) Sedmogodišnja Milica Maksimović, talentovana glumica (VIDEO)
Motociklista teško povrijeđen u udesu kod Bijeljine Motociklista teško povrijeđen u udesu kod Bijeljine
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    11h 7m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    21h 25m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    21h 31m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    21h 29m
    0
  • Paljanin Goran Krulj osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova
    9h 40m
    0