Migranti natjerali radnicu komesarijata u Lajkovcu da ljubi islamsku prostirku(VIDEO)

23.12.2020. 21:36
0
IZVOR: newswire.rs
Današnja informacija da je do incidenta u Bogovađi i intervencije policije došlo zbog međusobnog sukoba “djece izbjeglica”, očito je lažna vijest sa ciljem da se zataška nasilje.

Arapski rasisti i islamski ekstremisti redovno pokazuju svoju mržnju prema osobama srpskog porijekla.

Snimak koji su migranti samo postavili na mreži "Tik Tok", a na kome su okružili radnice Komesarijata i ritualno ih ponižavali, zapalio je društvene mreže, ali ni jedna elevizija i dalje ne želi da ga prenese.

U kampu u Bogovađi, migrant je izbacio prostirku u sam hodnik objekta i pripremio se za molitvu, radnica Komesarijata je prilikom kontrole tog objekta nehotično zgazila navedenu prostirku, jer nije mogla da prođe pošto zbog njegovog neprimjerenog postavljanje prostirke nije bilo drugog načina da prođe kroz hodnik.

Nakon toga su migranti napravili pobunu i prema  saznanjima portala "Newawire.rs"  opkolili radnicu, nakon dolaska  obezbjeđenja i kolega iz Komesarijata uspjeli su da je iz rulje izvuku napolje, ali tu nije bio kraj.

Migranti su izašli napolje pa su ponovo uz agresivno ponašanje tjerali devojku da se izvini, a zatim i da ljubi prljavu islamsku prostirku koja je prije toga bila na podu.

Vidno uplašena žene tražila je od migranata da isključe kameru i ne snimaju njeno ponižavanje, ali su migranti to odbili.

Kako ne bi bila linčovana ona je uradila šta su islamisti tražili od nje, a zatim je masa počela da uzvikuje Alah Akbar u znak dominacije islamske vjere.

Ovo nije prva žena koja radi sa migrantima, a koja je postala žrtva njihovog nasilja.

Na protestu 2016. godine u parku kod ekonomskog fakulteta jednoj ženi je polomljena ruka, ali je predsjednik Komesarijata Vladimir Cucić nakon toga u više navrata tvrdio da migranti nisu napali ni jednu ženu koja je radila u kampovima, što je očito netačna informacija.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Uhapšene dvije osobe zbog krijumčarenja migranata Uhapšene dvije osobe zbog krijumčarenja migranata
Albanska luka prima migrante poslate iz Italije Albanska luka prima migrante poslate iz Italije
Migrant ubijen u tuči u kampu "Lipa" Migrant ubijen u tuči u kampu "Lipa"
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    17h 33m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    22h 6m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    19h 40m
    2
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    38m
    0
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    20h 46m
    0