Milići: Virusom korona zaraženo jedno lice

22.06.2020. 17:29
0
IZVOR: Srna

U opštini Milići registrovan je jedan slučaj zaraze virusom korona, a riječ je muškarcu starije životne dobi, saopšteno je danas iz opštinskog Štaba za vanredne situacije.

Načelnik opštine Milići Momir Lazarević rekao je Srni da je pacijent hospitalizovan u Opštoj bolnici u Zvorniku i da je njegovo zdravstveno stanje stabilno.

-To lice je imalo kontakte sa četiri čovjeka sa područja naše opštine i oni su sada u izolaciji, testirani su i čekaju se rezultati. Imamo problem što postoje sekundarna lica sa kojima su se oni družili, pa će provjere morati da budu sveobuhvatne- naveo je Lazarević.

On je apelovao da svi stanovnici opštine Milići nose zaštitnu opremu, da vode računa o socijalnoj distanci, da se uzdrže od masovnih okupljanja, te da poštuju mjere koje propisuje opštinska i republička vlast.

Komentari 0
Povezane vijesti
Milićki osnovci treći na takmičenju međunarodnog kviza "Nemanjići" Milićki osnovci treći na takmičenju međunarodnog kviza "Nemanjići"
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Vatrogasci cijelu noć gasili požar u selu Viškovići kod Milića Vatrogasci cijelu noć gasili požar u selu Viškovići kod Milića
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    7h 0m
    3
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    16h 59m
    0
  • Zemljotres u BiH
    8h 35m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    15h 56m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    10h 39m
    9