Milići: Virusom korona zaraženo jedno lice

22.06.2020. 17:29
0
IZVOR: Srna

U opštini Milići registrovan je jedan slučaj zaraze virusom korona, a riječ je muškarcu starije životne dobi, saopšteno je danas iz opštinskog Štaba za vanredne situacije.

Načelnik opštine Milići Momir Lazarević rekao je Srni da je pacijent hospitalizovan u Opštoj bolnici u Zvorniku i da je njegovo zdravstveno stanje stabilno.

-To lice je imalo kontakte sa četiri čovjeka sa područja naše opštine i oni su sada u izolaciji, testirani su i čekaju se rezultati. Imamo problem što postoje sekundarna lica sa kojima su se oni družili, pa će provjere morati da budu sveobuhvatne- naveo je Lazarević.

On je apelovao da svi stanovnici opštine Milići nose zaštitnu opremu, da vode računa o socijalnoj distanci, da se uzdrže od masovnih okupljanja, te da poštuju mjere koje propisuje opštinska i republička vlast.

Komentari 0
Povezane vijesti
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Vatrogasci cijelu noć gasili požar u selu Viškovići kod Milića Vatrogasci cijelu noć gasili požar u selu Viškovići kod Milića
Uhapšeno lice zbog neplaćenih kazni za prekršaje Uhapšeno lice zbog neplaćenih kazni za prekršaje
Najčitanije
 • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
  13h 53m
  0
 • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
  14h 0m
  3
 • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
  10h 42m
  0
 • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
  5h 20m
  0
 • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
  5h 52m
  0