Милићи: Вирусом корона заражено једно лице

22.06.2020. 17:29
0
ИЗВОР: Srna

У општини Милићи регистрован је један случај заразе вирусом корона, а ријеч је мушкарцу старије животне доби, саопштено је данас из општинског Штаба за ванредне ситуације.

Начелник општине Милићи Момир Лазаревић рекао је Срни да је пацијент хоспитализован у Општој болници у Зворнику и да је његово здравствено стање стабилно.

-То лице је имало контакте са четири човјека са подручја наше општине и они су сада у изолацији, тестирани су и чекају се резултати. Имамо проблем што постоје секундарна лица са којима су се они дружили, па ће провјере морати да буду свеобухватне- навео је Лазаревић.

Он је апеловао да сви становници општине Милићи носе заштитну опрему, да воде рачуна о социјалној дистанци, да се уздрже од масовних окупљања, те да поштују мјере које прописује општинска и републичка власт.

Коментари 0
Повезане вијести
Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи" Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи"
Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација
Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића Ватрогасци цијелу ноћ гасили пожар у селу Вишковићи код Милића
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 27m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 26m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 2m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 23m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 6m
    9