Milinkovićeva: Fantastičan osjećaj biti fudbaler "Intera"

12.02.2024. 09:34
0
IZVOR: srna.rs

Mlada Paljanka Marija Ana Milinković, koja je nedavno potpisala najveći ugovor u istoriji ženskog fudbala u BiH za Fudbalski klub /FK/ "Inter" iz Milana, odigrala je drugu utakmicu u ovom klubu, koja je završena ubjedljivom pobjedom protiv "Pomigliana".

Milinkovićeva je rekla Srni da ima odličnu komunikaciju sa trenerom Ritom Guarino, koja joj je jasno predočila kakva ima očekivanja od nje, te da je fantastičan osjećaj biti fudbaler "Intera".

- Uslovi u `Interu` su izuzetni, a na meni je samo da dobro treniram - istakla je Milinkovićeva, te dodala da su svi vrlo ljubazni prema njoj i čine da se osjeća kao kod svoje kuće.

Ona je navela da se trudi da na svakom treningu i utakmici da sve od sebe, kao što je to činila dok je igrala za FK "Sarajevo".

- Drago mi je da osjećam da su ljudi ovdje zadovoljni i sigurna sam da mogu da igram još bolje - navela je Milinkovićeva.

Prema njenim riječima, liga je izuzetno zahtjevna jer su sljedeći protivnici sve derbiji, prvo sa "Juventusom", zatim slijedi gradski derbi protiv "Milana", a potom plej-of sa pet najboljih ekipa.

Milinkovićeva je istakla da su očekivanja pristalica "Intera" uvijek najveća, te da će se zato truditi da odgovori tim zahtjevima.

Milinkovića je ugovor za "Inter" potpisala krajem januara, a igrajući za FK "Sarajevo", tri godine je proglašavana za najbolju mladu fudbalerku Premijer lige BiH.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    23h 5m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    21h 49m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    16h 34m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    13h 33m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    14h 45m
    0