Mladen Bojinović posjetio Opštinu Istočna Ilidža (VIDEO)

16.03.2023. 20:33
0
IZVOR: katera.news

Proslavljeni rukometaš, reprezentativac Srbije, uspješan igrač brojnih evropskih klubova Mladen Bojinović posjetio je Opštinu Istočna Ilidža.

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović je sa Bojinovićem razgovarao o njegovom rukometnom kampu koji će se uskoro održati u trebinjskom "Gradu Sunca".

Slika

Foto: Facebook

- Rad kampa smo podržali prethodne godine, a to ćemo nastaviti i ove, jer je to odlična prilika da dječaci iz Istočne Ilidže i cijele Republike Srpske treniraju uz jednog od najvećih šampiona ovog sporta - naveo je Božović.

Na prošlogodišnjem kampu učestvovala su četiri rukometaša iz Istočne Ilidže, a Bojinović je istakao da bi jedan od njih mogao biti svjetski igrač.

- Šešlija je dječak koji je vanserijski igrač i sigurno jedan od top pet igrača koji su bili u kampu - rekao je Bojinović.

O razlogu posjete Opštini Istočna Ilidža, rukometnom kampu i mladim nadama, nastavku saradnje, planovima za budućnost pogledajte u intervjuu koji je Bojinović dao za Centar za kulturu i informisanje Istočna Ilidža.

Video: Centar za kulturu i informisanje Istočna Ilidža

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    11h 49m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    10h 44m
    3
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    5h 32m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    6h 38m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    15h 6m
    0