Младен Бојиновић посјетио Општину Источна Илиџа (ВИДЕО)

16.03.2023. 20:33
0
ИЗВОР: katera.news

Прослављени рукометаш, репрезентативац Србије, успјешан играч бројних европских клубова Младен Бојиновић посјетио је Општину Источна Илиџа.

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић је са Бојиновићем разговарао о његовом рукометном кампу који ће се ускоро одржати у требињском "Граду Сунца".

Слика

Фото: Facebook

- Рад кампа смо подржали претходне године, а то ћемо наставити и ове, јер је то одлична прилика да дјечаци из Источне Илиџе и цијеле Републике Српске тренирају уз једног од највећих шампиона овог спорта - навео је Божовић.

На прошлогодишњем кампу учествовала су четири рукометаша из Источне Илиџе, а Бојиновић је истакао да би један од њих могао бити свјетски играч.

- Шешлија је дјечак који је вансеријски играч и сигурно један од топ пет играча који су били у кампу - рекао је Бојиновић.

О разлогу посјете Општини Источна Илиџа, рукометном кампу и младим надама, наставку сарадње, плановима за будућност погледајте у интервјуу који је Бојиновић дао за Центар за културу и информисање Источна Илиџа.

Видео: Центар за културу и информисање Источна Илиџа

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО) Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО)
Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева Подржана иницијатива о формирању дирекције за планирање изградње Источног Сарајева
Oпштина Источна Илиџа подржала одлазак студената Електротехничког факултета УИС на "Електријаду" Oпштина Источна Илиџа подржала одлазак студената Електротехничког факултета УИС на "Електр...
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    8h 47m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    20h 20m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    20h 1m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    7h 1m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    4h 51m
    0