Motoristi u petoj brzini

21.09.2020. 17:21
0
IZVOR: sportdc.net

Fudbaleri Famosa iz Vojkovića su u sedmom kolu drugoligaškog "Istoka" savladali u Milićima istoimenu ekipu sa ubjedljivih 3:0.

Motoristi su odigrali sjajan meč, možda i najbolji u ovoj sezoni, te se na kraju sa zaslužena tri boda vraćaju sa gostovanja u Milićima.

Igrala se 36. minuta utakmice kada je Vladimir Frganja lijepo uposlio Anesa Demirovića, ovaj šutirao jako dobro, a lopta se od stative, pa od Davida Miloševića odbila u gol Milićana. Zvanično, pogodak je pripisan fudbaleru domaćih, iako ogromne zasluge za gol ima prvotimac Famosa.

Sve do 64. minute nije bilo promjene rezultata, a onda Famos stiže do drugog gola. Bio je to korner kojeg je izveo kapiten Srđan Vitković, a najsnalažljiviji u kaznenom prostoru je bio Đorđe Ćeha koji glavom pogađa za 0:2. I kada se očekivao kraj meča, kapiten Srđan Vitković svoju odličnu utakmicu kruniše golom za konačnih 0:3.

U narednom kolu fudbaleri Famosa ponovo idu na gostovanje, ovaj put u Dvorove, kod Proletera, dok će Milići put Brčkog na noge Ilićki.

MILIĆI - FAMOS 0:3 (0:1)

Stadion "Supač polje", Milići
Bez prisustva gledalaca
Sudija: Bojan Pejić (Sokolac)
Strijelci: 0:1 Milošević (ag) 38, 0:2 Ćeha 64, 0:3 Vitković 90+2
Žuti kartoni: Đurić, Veljović, Milošević, Vidović, Jolović (Milići), Blažić, Otović, Elez, Marković, Minić (Famos)

MILIĆI: Đorđić, Milošević, Radovanović, Ćirković, Borić, Đurić, Veljović (od 70. Antunović), Ćirković, Vidović, Jolović, Bogičević  Trener: -

FAMOS: Terzić, Frganja, Ćeha, Blažić, Otović (od 78. Tešanović), Lalović (od 78. Mičić), Vitković, Demirović (od 70. Minić), Elez, Marković (od 49. Milinković) D. Lučić  Trener: Vladimir Drinjak.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vatrogasci cijelu noć gasili požar u selu Viškovići kod Milića Vatrogasci cijelu noć gasili požar u selu Viškovići kod Milića
Uhapšeno lice zbog neplaćenih kazni za prekršaje Uhapšeno lice zbog neplaćenih kazni za prekršaje
Lice sa hladnim oružjem ugrožavalo građane u centru grada Lice sa hladnim oružjem ugrožavalo građane u centru grada
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    5h 54m
    0
  • Trudnica teže povrijeđena nakon napada psa lutalice
    23h 37m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    17h 54m
    6
  • Reli odnio sedam života, poginula i djevojčica
    19h 28m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    3h 23m
    0