Мотористи у петој брзини

21.09.2020. 17:21
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса из Војковића су у седмом колу друголигашког "Истока" савладали у Милићима истоимену екипу са убједљивих 3:0.

Мотористи су одиграли сјајан меч, можда и најбољи у овој сезони, те се на крају са заслужена три бода враћају са гостовања у Милићима.

Играла се 36. минута утакмице када је Владимир Фргања лијепо упослио Анеса Демировића, овај шутирао јако добро, а лопта се од стативе, па од Давида Милошевића одбила у гол Милићана. Званично, погодак је приписан фудбалеру домаћих, иако огромне заслуге за гол има првотимац Фамоса.

Све до 64. минуте није било промјене резултата, а онда Фамос стиже до другог гола. Био је то корнер којег је извео капитен Срђан Витковић, а најсналажљивији у казненом простору је био Ђорђе Ћеха који главом погађа за 0:2. И када се очекивао крај меча, капитен Срђан Витковић своју одличну утакмицу крунише голом за коначних 0:3.

У наредном колу фудбалери Фамоса поново иду на гостовање, овај пут у Дворове, код Пролетера, док ће Милићи пут Брчког на ноге Илићки.

МИЛИЋИ - ФАМОС 0:3 (0:1)

Стадион "Супач поље", Милићи
Без присуства гледалаца
Судија: Бојан Пејић (Соколац)
Стријелци: 0:1 Милошевић (аг) 38, 0:2 Ћеха 64, 0:3 Витковић 90+2
Жути картони: Ђурић, Вељовић, Милошевић, Видовић, Јоловић (Милићи), Блажић, Отовић, Елез, Марковић, Минић (Фамос)

МИЛИЋИ: Ђорђић, Милошевић, Радовановић, Ћирковић, Борић, Ђурић, Вељовић (од 70. Антуновић), Ћирковић, Видовић, Јоловић, Богичевић  Тренер: -

ФАМОС: Терзић, Фргања, Ћеха, Блажић, Отовић (од 78. Тешановић), Лаловић (од 78. Мичић), Витковић, Демировић (од 70. Минић), Елез, Марковић (од 49. Милинковић) Д. Лучић  Тренер: Владимир Дрињак.

Коментари 0
Повезане вијести
Србија успјешно положила посљедњи тест прије путовања у Њемачку Србија успјешно положила посљедњи тест прије путовања у Њемачку
Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи" Милићки основци трећи на такмичењу међународног квиза "Немањићи"
Ђоковић побиједио Мутеа на старту Мастерса у Риму Ђоковић побиједио Мутеа на старту Мастерса у Риму
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 54m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 53m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 29m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 50m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 33m
    9