M:tel: Dodatni internet za starije građane

04.05.2020. 15:01
0
IZVOR: Katera

U okviru Kombinuj Senior tarife pripremljeni su dodatni internet bonus za starije građane, saopšteno je iz kompanije "M:tel".

- Oni koji do sada nisu koristili ovaj tarifni model, a odluče se za njega u narednom periodu, dobijaju 500 megabajta bonusa mobilnog interneta, te u okviru specijalne ponude mogu da odaberu telefon Tesla 3.5 za samo 2,09 KM mjesečno - navodi se u saopštenju.

Cijena mjesečne pretplate za M:tel „Kombinuj Senior tarifu iznosi svega 12 KM mjesečno, a u okviru ovog paketa sada dobijate 100 minuta za razgovore prema svim mrežama u BiH, 100 SMS-ova prema svim mrežama u BiH i 500 MB mobilnog interneta.

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za od...
Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru
Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    17h 54m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    15h 56m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    14h 54m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    14h 49m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    13h 57m
    1