M:tel i u oktobru nudi besplatnu aktivaciju Pickbox NOW videoteke

08.10.2024. 14:52
0
IZVOR: katera.news

M:tel integrisane usluge spoj su najbolje komunikacije i sadržaja. Svim korisnicima koji imaju m:tel IPTV i ovog mjeseca omugućena je besplatna aktivacija Pickbox NOW videoteke sa mnoštvom popularnih serija i odličnih filmova. U oktobru za vas izdvajamo serije: „U potrazi za Alis“, „Ridli Roud“ i „Utočište zla“.

A onima koji tek žele da uđu u moderni svijet integrisanih usluga, ili da svom paketu dodaju još neku od usluga, pored besplatne aktivacije Pickbox NOW videoteke, m:tel nudi odličnu ponudu u kojoj možete da ostvarite 30% popusta na cijenu prve četiri mjesečne pretplate za paket povezanih usluga.

Da biste u potpunosti zaokružili benefite integrisanih usluga i modernih funkcionalnosti m:tel IPTV-ja, u bogatoj ponudi uređaja, odaberite i jedan od odličnih televizora na rate i prepustite se bezbrižnom gledanju najboljih TV sadržaja.

Više informacija o aktivaciji i deaktivaciji videoteka u okviru m:tel TV ponude, potražite na Blogu kompanije m:tel, a dodatne informacije o uslugama dobićete pozivom na broj 0800 50 000.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Utorak dan za pogodnosti - platite svoje m:tel račune onlajn uz Mastercard Utorak dan za pogodnosti - platite svoje m:tel račune onlajn uz Mastercard
Samsung telefoni sa sjajnim poklonima Samsung telefoni sa sjajnim poklonima
Kompaniji M:tel uručeno priznanje za najveću ostvarenu dobit u BiH Kompaniji M:tel uručeno priznanje za najveću ostvarenu dobit u BiH
Najčitanije
  • Potencijalno klizište u Sarajevu: Opština poslala upozorenje (FOTO)
    20h 48m
    0
  • Ova dva kandidata iz pritvora sjedaju u načelničku fotelju
    21h 28m
    9
  • Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću
    4h 12m
    3
  • Pisma čitalaca: Labud gladan, kućica mu mala, gađaju ga kamenjem
    5h 30m
    5
  • Čiji je naš Andrić
    8h 24m
    0