М:тел и у октобру нуди бесплатну активацију Pickbox NOW видеотеке

08.10.2024. 14:52
0
ИЗВОР: katera.news

М:тел интегрисане услуге спој су најбоље комуникације и садржаја. Свим корисницима који имају м:тел ИПТВ и овог мјесеца омугућена је бесплатна активација Pickbox NOW видеотеке са мноштвом популарних серија и одличних филмова. У октобру за вас издвајамо серије: „У потрази за Алис“, „Ридли Роуд“ и „Уточиште зла“.

А онима који тек желе да уђу у модерни свијет интегрисаних услуга, или да свом пакету додају још неку од услуга, поред бесплатне активације Pickbox NOW видеотеке, м:тел нуди одличну понуду у којој можете да остварите 30% попуста на цијену прве четири мјесечне претплате за пакет повезаних услуга.

Да бисте у потпуности заокружили бенефите интегрисаних услуга и модерних функционалности м:тел ИПТВ-ја, у богатој понуди уређаја, одаберите и један од одличних телевизора на рате и препустите се безбрижном гледању најбољих ТВ садржаја.

Више информација о активацији и деактивацији видеотека у оквиру м:тел ТВ понуде, потражите на Блогу компаније м:тел, а додатне информације о услугама добићете позивом на број 0800 50 000.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Уторак дан за погодности - платите своје м:тел рачуне онлајн уз Mastercard Уторак дан за погодности - платите своје м:тел рачуне онлајн уз Mastercard
Samsung телефони са сјајним поклонима Samsung телефони са сјајним поклонима
Компанији М:тел уручено признање за највећу остварену добит у БиХ Компанији М:тел уручено признање за највећу остварену добит у БиХ
Најчитаније
  • Потенцијално клизиште у Сарајеву: Општина послала упозорење (ФОТО)
    20h 57m
    0
  • Ова два кандидата из притвора сједају у начелничку фотељу
    21h 37m
    9
  • Кошарац повукао одлуку о додјели 5.000 КМ Рудуљићу
    4h 21m
    3
  • Писма читалаца: Лабуд гладан, кућица му мала, гађају га камењем
    5h 39m
    5
  • Чији је наш Андрић
    8h 33m
    0