M:tel: TV paketi uz 50 odsto popusta

03.07.2020. 16:02
0
IZVOR: Katera

Ako ste "M:tel" korisnik paketa koji sadrži IPTV, onda imate najsavremenije mogućnosti poput digitalnih kanala, domaće i svjetske videoteke na samo jedan klik, ali i funkcionalnosti poput pauziranja, premotavanja, snimanja i gledanja propuštenog sadržaja. Svakako, tu je i TV vodič, kompletan raspored emitovanja TV programa za više dana, pomoću kojeg možete kreirati podsjetnike, zakazati snimanje i pokrenuti sadržaje koji su već završeni.

-  Pored svega navedenog, tu je i opcija ’TV za ponijeti’, kako biste svoje omiiljene televizijske sadržaje mogli ’ponijeti’ na tabletu ili računaru ili mobilnom telefonu gdje god to poželite, saopšteno je iz kompanije "M:tel".

Trenutna ponuda za nove, ali i postojeće korisnike odnosi se na popust od 50% na dvije mjesečne pretplate, uz koju možete uzeti i novi TV uređaj.

- Preporučujemo smart TV TCL40ES560, koji u paketu TV+NET+TEL: M+ može biti vaš za samo 18 KM na 12 mjeseci. – poručili su iz ove kompanije.

Novi korisnici "M:tel" integrisanih usluga sa IPTV-jem ili postojeći korisnici koji žele uvesti još neku od usluga u svoj paket ili pak reugovoriti postojeći paket na 24 mjeseca, imaju mogućnost da to urade upravo uz ovu ponudu.

Za više informacija posjetite  www.mtel.ba ili pozovite 0 800 50 000.

Komentari 0
Povezane vijesti
Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan Priznanje Zlatni grb grada Banjaluka uručeno Jeleni Trivan
M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u avgustu
Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta
Najčitanije
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    16h 25m
    0
  • Mladi guslar Lazar čuva tradiciju i narodne običaje
    15h 14m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    17h 51m
    0
  • Drama u Madridu: Nadal izgubio živce, svađao se sa sudijom (VIDEO)
    17h 56m
    0
  • Sara Ćirković šampionka Evrope: Presrećna sam i preponosna
    17h 24m
    0