Na Goranovom putu do uspjeha nema prepreka

23.03.2022. 14:08
0
IZVOR: katera.news

Dugogodišnji član Karate kluba "Ljubišnja" iz Foče Goran Kovačević, tridesetosmogodišnjak, rođen sa Daunovim sindromom, i ove godine je u sklopu obavljanja sistematskog pregleda posjetio Službu medicine sporta Centra Istočno Sarajevo.

Kovačević je šampion prvenstava Republike Srpske u karateu 2021. i 2022. godine, prvenstva BiH 2020. i viceprvak BiH 2021. godine.

Kao učesnik Specijalne Olimpijade BiH za osobe sa poteškoćama u razvoju 2021. godine, Kovačević je osvojio zlatnu i dvije bronzane medalje u atletskim disciplinama bacanje kugle, skok u dalj i trkama na 50 m.

Slika

Foto: Zavod za medicinu rada i sporta Republike Srpske

- Svojom voljom, željom, trudom i upornošću daje najbolji primjer da na putu do uspjeha nema prepreka u šta su se uvjerili i zaposlenici Centra Istočno Sarajevo koji su mu zahvalni na inspiraciji i motivaciji i koji mu pružaju veliku podršku u želji da se na predstojećem prvenstvu BiH okiti još jednim zlatnim odličjem – saopšteno je iz Zavoda za medicinu rada i sporta Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO) U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Večeras premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka" Večeras premijera dokumentarnog filma "Priča ponosnog puka"
Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    11h 36m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    23h 9m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    22h 50m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    9h 50m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    7h 40m
    0