Na Hreši i Vučijoj Luci počela nastava za devet osnovaca

02.09.2024. 15:52
0
IZVOR: srna.rs

Za devet učenika iz Istočnog Starog Grada nastava je počela u područnim odjeljenjima Osnovne škole "Mokro" na Hreši i Vučijoj Luci.

Kao i prethodnih godina, opština Istočni Stari Grad pripremila je za svu djecu koja pohađaju nastavu u ovim područnim odjeljenjima novčane poklone koje je im je uručio načelnik opštine Bojo Gašanović.

Gašanović je poželio srećan početak školske godine svim učenicima i roditeljima, saopšteno je iz ove lokalne uprave.

- Želim vam uspješnu školsku godinu, da budete dobri đaci i najbitnije, da budete dobri ljudi i da znate i da se sjećate da ste ovdje išli u školu. Za učiteljicu imamo samo riječi hvale i vjerujemo da će vam na najbolji način prenijeti znanje - istakao je Gašanović.

Na svečanosti je rečeno da će sala kapaciteta od 80 mjesta, koja bi do početka zime trebalo da bude izgrađena na Hreši, biti na raspolaganju i školama za sprovođenje nastavnih i vannastavnih aktivnosti.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Istočnom Starom Gradu obilježen Dan Treće sarajevske pješadijske brigade U Istočnom Starom Gradu obilježen Dan Treće sarajevske pješadijske brigade
Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske br...
Otvorena izložba "Srpska crkvena štampa u BiH u 19. i 20. vijeku" Otvorena izložba "Srpska crkvena štampa u BiH u 19. i 20. vijeku"
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 9m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 51m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 19m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 40m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 49m
    0