Najljepša slika Srbije - Fotografija beba rođenih na Vaskrs „zapalila“ društvene mreže

19.04.2020. 21:40
0
IZVOR: srpskainfo

Objava specijaliste ginekologije i akušerstva Nebojše Markovića koji radi u Kliničkom centru Srbije izazvala je puno pažnje na najveći hrišćanski praznik – Vaskrs, a konačno su u fokusu lijepe vijesti.

Doktor Marković podijelio je fotografiju babice sa tri bebe, koje su rođene praktično u isto vrijeme u Višegradskoj i to baš na Vaskrs, prenosi „Blic žena“.

– Na Vaskrs sam se rodio(la)… istovremeno tri porođaja. GAK Višegradska – napisao je ovaj ljekar na svom Fejsbuk profil, a javnost je oduševljeno čestitala srećnim majkama, ali i doktoru.

Slika

Uvijek nam treba lijepih vijesti, jer vraćaju nadu i svjedoče o tome da bez obzira na sve život uvijek ide naprijed i daje razlog za radost.

Za to vrijeme – stižu i lijepe vijesti sa Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine gdje se 15. aprila porodila pacijentkinja pozitivna na korona virus. No, već danas pacijentkinji su urađena dva kontrolna brisa na Kovid-19 i oba su negativna. Bebi je nakon 48 sati od rođenja uzet bris i takođe je negativan.

Komentari 0
Povezane vijesti
Srpska bogatija za 30 beba Srpska bogatija za 30 beba
Dječak pao kroz prozor osnovne škole Dječak pao kroz prozor osnovne škole
Groblje kućnih ljubimaca u Beogradu funkcioniše po strogim pravilima - šta treba znati Groblje kućnih ljubimaca u Beogradu funkcioniše po strogim pravilima - šta treba znati
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    16h 26m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    18h 17m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    18h 4m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    9h 30m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    12h 12m
    0