Naša sugrađanka Jovana Bojanić objavila ljetnji hit - “Ljubi, ljubi, ljubi me!” (VIDEO)

18.07.2024. 15:20
0
IZVOR: katera.news

Naša sugrađanka Jovana Bojanić nakon kratke pauze objavila je novi singl “Ljubi, ljubi, ljubi me”, koji je pravo ljetno osvježenje.

Kako je Bojanić istakla ovaj singl je spoj moderne produkcije i pitkog retro pop zvuka koji je u posljednje vrijeme veoma popularan meðu mladim muzičarima.

Autor, aranžer i producent pjesme je Edvin Hadžić, a pjesma je snimana u muzičkom studiju “Modra rijeka”.

Tekst potpisuje Jovana, uz pomoć Ane Ivanović, čiji neodoljivi stil pisanja je publika imala priliku da čuje u prethodnom singlu “Zbogom s druge strane”.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

Ovo je ujedno i prva pjesma u kojoj se Jovana javno predstavlja u ulozi autora teksta, a kako je navela, željela je pjesmu koja će nas u ove ljetne dane i pokrenuti.

- Nakon balade, osjećala sam potrebu da uradim totalni preokret, da otpjevam nešto drugačije. Svi koji me poznaju, složili bi se da sam ja nasmijana i opuštena djevojka, pa sam željela ovaj put da se predstavim baš tako. Rekla sam Edvinu da želim bržu pjesmu, a pošto je on rastao na muzici 80. i 90, lako je shvatio o kakvom zvuku je riječ. Sigurno se svi sjećamo hita “Super je” grupe Occulto? E, baš takvu pjesmu sam zamislila. Znala sam da tekst mora biti jednostavan, kako danas kažu “catchy”, a u isto vrijeme nimalo naivan, što moram priznati nije bio najjednostavniji zadatak, naročito za mene koja sam se tek od nedavno ohrabrila da uplovim u autorski svijet. Veliki akcenat sam stavila na refren, naročito što i sama pjesma počinje refrenom. A onda sam nakon bezuspješnih pokušaja, jedno jutro ustala i samo mi je nadošlo “Ljubi, ljubi, ljubi me”. Jednostavno, a slatko. I to je bilo to – rekla je ona.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

Spot za pjesmu sniman je na teniskim terenima.

- Kada mi je Edvin prvi put pustio pjesmu u studiju, odmah sam znala šta u svom spotu želim da imam: teniski teren, loptice, vedro plavo nebo, lijepe mlade ljude, mnogo osmijeha i te neke stvari koje podsjećaju na bezbrižnost i sreću. Proveli smo jedan nezaboravan dan u prirodi nadomak Sarajeva, a u isto vrijeme smo uradili ozbiljan posao - rekla je ona.

Iza kamere su i ovaj put bili Azur Jahić i Jasmin Jatić, dodala je ona.

Bojanić je najavila da se u studiju opasno "zakuhava", te da će sigurno uskoro opet obradovati publiku.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
"Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
Pjesma o djevojčici Veli - cvijećem dočekala crnogorsku vojsku i zbog toga ubijena (FOTO) Pjesma o djevojčici Veli - cvijećem dočekala crnogorsku vojsku i zbog toga ubijena (FOTO)
Baja Mali Knindža objavio pjesmu o Srpskoj (VIDEO) Baja Mali Knindža objavio pjesmu o Srpskoj (VIDEO)
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    13h 37m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    6h 0m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    10h 33m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    13h 30m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    13h 21m
    0