Наша суграђанка Јована Бојанић објавила љетњи хит - “Љуби, љуби, љуби ме!” (ВИДЕО)

18.07.2024. 15:20
0
ИЗВОР: katera.news

Наша суграђанка Јована Бојанић након кратке паузе објавила је нови сингл “Љуби, љуби, љуби ме”, који је право љетно освјежење.

Како је Бојанић истакла овај сингл је спој модерне продукције и питког ретро поп звука који је у посљедње вријеме веома популаран меðу младим музичарима.

Аутор, аранжер и продуцент пјесме је Едвин Хаџић, а пјесма је снимана у музичком студију “Модра ријека”.

Текст потписује Јована, уз помоћ Ане Ивановић, чији неодољиви стил писања је публика имала прилику да чује у претходном синглу “Збогом с друге стране”.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

Ово је уједно и прва пјесма у којој се Јована јавно представља у улози аутора текста, а како је навела, жељела је пјесму која ће нас у ове љетне дане и покренути.

- Након баладе, осјећала сам потребу да урадим тотални преокрет, да отпјевам нешто другачије. Сви који ме познају, сложили би се да сам ја насмијана и опуштена дјевојка, па сам жељела овај пут да се представим баш тако. Рекла сам Едвину да желим бржу пјесму, а пошто је он растао на музици 80. и 90, лако је схватио о каквом звуку је ријеч. Сигурно се сви сјећамо хита “Супер је” групе Occulto? Е, баш такву пјесму сам замислила. Знала сам да текст мора бити једноставан, како данас кажу “catchy”, а у исто вријеме нимало наиван, што морам признати није био најједноставнији задатак, нарочито за мене која сам се тек од недавно охрабрила да упловим у ауторски свијет. Велики акценат сам ставила на рефрен, нарочито што и сама пјесма почиње рефреном. А онда сам након безуспјешних покушаја, једно јутро устала и само ми је надошло “Љуби, љуби, љуби ме”. Једноставно, а слатко. И то је било то – рекла је она.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

Спот за пјесму сниман је на тениским теренима.

- Када ми је Едвин први пут пустио пјесму у студију, одмах сам знала шта у свом споту желим да имам: тениски терен, лоптице, ведро плаво небо, лијепе младе људе, много осмијеха и те неке ствари које подсјећају на безбрижност и срећу. Провели смо један незабораван дан у природи надомак Сарајева, а у исто вријеме смо урадили озбиљан посао - рекла је она.

Иза камере су и овај пут били Азур Јахић и Јасмин Јатић, додала је она.

Бојанић је најавила да се у студију опасно "закухава", те да ће сигурно ускоро опет обрадовати публику.

 

Коментари 0
Повезане вијести
"Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
Пјесма о дјевојчици Вели - цвијећем дочекала црногорску војску и због тога убијена (ФОТО) Пјесма о дјевојчици Вели - цвијећем дочекала црногорску војску и због тога убијена (ФОТО)
Баја Мали Книнџа објавио пјесму о Српској (ВИДЕО) Баја Мали Книнџа објавио пјесму о Српској (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 13m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 36m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 9m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 6m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    12h 57m
    0