Novak Đoković po treći put u Visokom (VIDEO)

03.05.2021. 17:58
1
IZVOR: Nezavisne.com

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković stigao je u Visoko u ranim popodnevnim satima, a s njim u društvu su supruga Jelena te djeca Stefan i Tara.

U kompleksu Ravne dočekali su ih Semir Osmanagić i njegova supruga, a treba reći i to da je Đoković ranije najavio da će uoči Rolan Garosa doći u Visoko kako bi napunio energiju i što spremniji dočekao ovaj izuzetno važan turnir.

Odmah po dolasku u Arheološki park Ravne 2 Đoković se spremio za šetnju sa Osmanagićem. Ovaj put ponio je i kaubojski šešir poput svog domaćina, a obukao je i prigodne čizme za šetnju.

Nakon što je izašao iz auta, na priloženom videosnimku se može vidjeti topli prijateljski zagrljaj Đokovića i Osmanagića, a treba reći i to da je sve urađeno u pratnji policije. Ubrzo nakon toga, Đokoviću su se pridružili supruga i djeca.

Đoković je danas stigao u Sarajevo, što mu je treći dolazak u posljednjih godinu dana, a nakon što je prvi put došao s roditeljima Srđanom i Dijanom, drugi sa suprugom Jelenom, ispunio je obećanje i u trećem navratu u BiH došao sa djecom Stefanom i Tarom.

Što se tiče sportskog dijela, posljednji turnir Đoković je igrao u svom Beogradu, ali je ispao u polufinalu od ruskog igrača Karatseva. Ranije je otkazao učešće na turniru u Madridu, najavio je da će igrati ATP turnir u Rimu kao pripremni za Rolan Garos koji mu je ključni u ovom dijelu sezone. Turnir u Rimu igra se od 9. do 16. maja.

Video: Nezavisne.com

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Miloš 04.05.2021. 10:00
    Svaka čast! Nole,volim kad vidim da se ljudi i dalje grle najnormalnije,a ne da se šakama pozdravljaju. Ili laktovima,jer to je van pameti.
Povezane vijesti
Đoković 423. nedjelju na vrhu ATP liste Đoković 423. nedjelju na vrhu ATP liste
Novak Đoković – najbolji sportista na svijetu peti put Novak Đoković – najbolji sportista na svijetu peti put
Novak Đoković se povukao sa Mastersa u Madridu Novak Đoković se povukao sa Mastersa u Madridu
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    4h 22m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    3h 46m
    0
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    18h 30m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    3h 40m
    0
  • Tržište polovnjaka: 10 trikova koje koriste prevaranti
    20h 46m
    0