Obavještenje o prekidima električne energije

18.08.2022. 08:00
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju potrošače u Istočnom Novom Sarajevu, Čajniču i Višegradu da će danas zbog planiranih radova doći do privremenog prekida u isporuci električne energije.

Zbog radova na 10 kV vodu Tilava, u Istočnom Novom Sarajevu doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima Tilava, Klek, Tvrdimići, Rosulje, Tomino Brdo, Kozarevići, Stanojevići, Petrovići, Studenkovići, Međuši, Kumani, Luke i Pavlovac (Trebević).

Zbog radova na 10 kV vodu Međurječje-Batovo, u Čajniču doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima Avlija, Karovići, Slatina i Batovo.

Zbog radova na 10 kV vodu Međeđa, u Višegradu doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naselju Meremišlje.

Komentari 0
Povezane vijesti
Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    9h 17m
    10
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    8h 13m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    23h 57m
    0
  • Posljednji kondorov let
    21h 42m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    8h 17m
    1