Obavještenje o prekidu elektrosnabdijevanja

12.09.2023. 08:01
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju potrošače u Istočnom Novom Sarajevu, Foči, Višegradu i Rudom da će danas zbog planiranih radova doći do privremenih prekida u isporuci električne energije.

U Istočnom Novom Sarajevu će, zbog radova na 10 kV vodu Ozrenska, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 14.00 časova potrošačima u naselju Tešanovo brdo i potrošačima u ulici Milana Tepića, dijelu ulice Đenerala Draže Mihajlovića i dijelu ulice Vojvode Radomira Putnika.

U Foči će, zbog radova na 10 kV vodu Livade iz rasklopnice Velečevo, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od  9.00 do 11.00 časova potrošačima u naseljima Prevrać, Vojnoge, Barakovac, Velečevo, Biokovi, a u periodu od 9.00 do 15.00 časova u naseljima: Gornji Prevrać, Donji Prevrać, Prevraći Potok.

U Višegradu će, zbog radova na 10 kV vodu Višegrad – Župa, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima Gostilja i Dubovo.

U Čajniču će, zbog radova na 10 kV vodu Bučova čaira – Zaborak, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 7.00 do 17.00 časova potrošačima u naseljima: Glamočevići, Krč, Batkovići, Hoćevina, Todorovići, Zaborak, Veliki Banići, Stopići, Gornji Stopići, Đakovići i Hunkovići.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dio Pala bez struje Dio Pala bez struje
Sutra prekid u isporuci električne energije u dijelu Pala i Sokoca Sutra prekid u isporuci električne energije u dijelu Pala i Sokoca
Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu i Foči Prekid električne energije u Istočnom Novom Sarajevu i Foči
Najčitanije
  • Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
    23h 58m
    4
  • Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila
    22h 19m
    1
  • Sjećanje na poginule i umrle borce Srpske garde Ilidža
    2h 35m
    0
  • Podržimo predstavnice Istočnog Novog Sarajeva na "Ritmu Evrope"
    18h 30m
    0
  • Šumarski tehničari postaju njegovatelji
    21h 34m
    0