Obilježava se 28 godina od pogibije Zorana Cvijetića

10.01.2022. 12:47
0
IZVOR: KATERA

Podružnica vetarana službi bezbjednosti Republike Srpske sutra će u Istočnom Novom Sarajevu položiti vijence i odati počast kraj spomenika Zoranu Cvijetiću, prvom ministru unutrašnjih poslova SAO Romanija i načelniku Sarajevsko-romanijsko-birčanskog centra službi bezbjednosti.

Udruženje veterana službi bezbjednosti Republike Srpske - Podružnica Istočno Sarajevo najavilo je da će vijence položiti predstavnici Policijske uprave Istočno Sarajevo, MUP Republike Srpske, grada Istočno Sarajevo, opština i opštinskih boračkih organizacija sa područja Sarajevsko-romanijske regije, kao i veterani službi bezbjednosti.

Polaganje vijenaca i odavanje pošte Zoranu Cvijetiću zakazano je za 12.00 časova kod spomenika.

Načelnik Sarajevsko-romanijsko-birčanskog centra službi bezbjednosti Zoran Cvijetić poginuo je 11. januara 1994. godine u Lukavici od snajperskih metaka pripadnika takozvane Armije BiH sa brda Mojmilo. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Leci sa porukom „Ne u NATO“ na više lokacija u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Leci sa porukom „Ne u NATO“ na više lokacija u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
Sajam knjige na Trgu Srbije od 12. do 16. avgusta Sajam knjige na Trgu Srbije od 12. do 16. avgusta
Isključenja struje u Istočnoj Ilidži, Istočnom Novom Sarajevu i Palama Isključenja struje u Istočnoj Ilidži, Istočnom Novom Sarajevu i Palama
Najčitanije
 • Bitka za Rogaticu - Jedna od najvećih bitki četnika protiv Nijemaca i ustaša (VIDEO)
  17h 38m
  13
 • Punjene tikvice
  17h 11m
  0
 • Preminula jednogodišnja beba nakon što je otac zaboravio u automobilu
  17h 31m
  0
 • Pad sistema i u BiH
  15h 52m
  1
 • Lukić: Nema većeg sevapa nego nahraniti gladnog (VIDEO)
  8h 19m
  12