Održan Forum za bezbjednost opštine Sokolac

17.05.2024. 14:14
0
IZVOR: katera.news

Povodom obezbjeđenja predstojećih maturskih zabava i bezbjednog održavanja brojnih maturskih proslava, danas je u prostorijama opštine Sokolac održana sjednica Foruma za bezbjednost opštine Sokolac.

Forumu su, pored policijskih službenika i predstavnika ove opštine, prisustvovali i predstavnici školskih ustanova, Vatrogasne brigade, komunalne policije kao i predstavnici Doma zdravlja Sokolac.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, dogovorene su zajedničke aktivnosti sa ciljem uključivanja svih relevantnih subjekata na preduzimanju preventivnih mjera i radnji kako bi se proslave bezbjedno održale i protekle bez incidenata.

- S obzirom da je u ovom periodu povećan broj učesnika u saobraćaju, kao i veći broj mladih vozača odnosno maturanata, apelujemo na sve da se pridržavaju saobraćajnih propisa – saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Poseban apel upućuje se maturantima da se suzdrže od ponašanja koja bi mogla dovesti do narušavanja javnog reda i mira i da, ukoliko je moguće, obezbjede druga lica za prevoz nakon proslave, jer zbog umora ili mogućeg konzumiranja alkohola sami neće moći bezbjedno upravljati vozilom.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Uhapšen zbog krađe u Han Pijesku Uhapšen zbog krađe u Han Pijesku
Molitveno saborovanje u Hramu čudotvorne Ikone Trojeručice Molitveno saborovanje u Hramu čudotvorne Ikone Trojeručice
Lice iz Istočne Ilidže uhapšeno zbog posjedovanja opojne droge Lice iz Istočne Ilidže uhapšeno zbog posjedovanja opojne droge
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    6h 48m
    3
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    16h 47m
    0
  • Zemljotres u BiH
    8h 23m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    15h 44m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    10h 27m
    9