Olimpijski centar Jahorina organizuje konkurs „Budi dijete Jahorine“

21.05.2021. 11:13
0
IZVOR: Katera

Olimpijski centar Jahorina organizuje konkurs pod nazivom „Budi dijete Jahorine“. Pravo učešća na konkursu imaju svi učenici osnovnih i srednjih škola sa područja grada Istočno Sarajevo, iz svih šest opština.

Konkurs će se realizovati u periodu od jula do oktobra 2021. godine, a učenici će moći da se prijave preko svojih učitelja ili razrednih stariješina, ali i direktno putem formulara na sajtu www.oc-jahorina.com.

Na konkurs se mogu prijaviti učenici sa svim vrstama likovnih, literalnih radova, te sa fotografijom ili video-snimkom. Cilj je da učenici kroz sve vrste umjetničkog izražavanja na kreativan način predstave svoje viđenje olimpijske planine Jahorine.

Pobjednici konkursa će dobiti personalizovane sezonske ski-karte za narednu zimsku sezonu 2021/22. Olimpijski centar će objaviti sve pristigle radove na svojim zvaničnim društvenim mrežama i upriličiti svečanu dodjelu karata učenicima nakon završetka konkursa.

- Smatramo da će realizacija ovog konkursa biti jako značajna za Olimpijski centar, te da će istovremeno animirati učenike ka literalnom, likovnom te umjetničkom stvaralaštvu u cjelini. Imajući u vidu značaj i masovnost broja prijava koje očekujemo nadamo se uspješnoj realizaciji ovog projekta koji će na kraju donijeti osmjehe na lica naše djece - navpdo se u saopštenju Olimpijskog centra. 

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu
Vatrogasac – human i odgovoran posao koji morate voljeti Vatrogasac – human i odgovoran posao koji morate voljeti
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    11h 18m
    8
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    9h 20m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    23h 19m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    8h 13m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    8h 18m
    0