Олимпијски центар Јахорина организује конкурс „Буди дијете Јахорине“

21.05.2021. 11:13
0
ИЗВОР: Катера

Олимпијски центар Јахорина организује конкурс под називом „Буди дијете Јахорине“. Право учешћа на конкурсу имају сви ученици основних и средњих школа са подручја града Источно Сарајево, из свих шест општина.

Конкурс ће се реализовати у периоду од јула до октобра 2021. године, а ученици ће моћи да се пријаве преко својих учитеља или разредних старијешина, али и директно путем формулара на сајту www.oc-jahorina.com.

На конкурс се могу пријавити ученици са свим врстама ликовних, литералних радова, те са фотографијом или видео-снимком. Циљ је да ученици кроз све врсте умјетничког изражавања на креативан начин представе своје виђење олимпијске планине Јахорине.

Побједници конкурса ће добити персонализоване сезонске ски-карте за наредну зимску сезону 2021/22. Олимпијски центар ће објавити све пристигле радове на својим званичним друштвеним мрежама и уприличити свечану додјелу карата ученицима након завршетка конкурса.

- Сматрамо да ће реализација овог конкурса бити јако значајна за Олимпијски центар, те да ће истовремено анимирати ученике ка литералном, ликовном те умјетничком стваралаштву у цјелини. Имајући у виду значај и масовност броја пријава које очекујемо надамо се успјешној реализацији овог пројекта који ће на крају донијети осмјехе на лица наше дјеце - навпдо се у саопштењу Олимпијског центра. 

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Преминула Вера Гргић Преминула Вера Гргић
Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
Најчитаније
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    21h 15m
    13
  • Преминула Вера Гргић
    3h 26m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    4h 10m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    8h 15m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    8h 19m
    2