Opština Bratunac donirala bicikle za saobraćajnu sekciju

26.05.2022. 10:36
0
IZVOR: srna.rs

Članovi saobraćajne sekcije Osnovne škole "Petar Kočić" iz Kravice ove godine sa novim biciklima učestvuju na republičkom takmičenje u saobraćaju koje se danas i sutra održava u Istočnom Sarajevu.

Saobraćajna sekcija ove škole je veoma aktivna i već šesti put se plasirala na Republičko takmičenje vježbajući na vlastitim biciklima.

Članovi sekcije i njihovi nastavnici naveli su da su se ove godine obratili za pomoć opštini Bratunac od koje su dobili dva nova bicikla za vježbanje, jedan za muški, a drugi za ženski dio ekipe.

Komentari 0
Povezane vijesti
Omladinski savjet „Istočna Ilidža“ donirao dva računara Osnovnoj školi „Aleksa Šantić“ Omladinski savjet „Istočna Ilidža“ donirao dva računara Osnovnoj školi „Aleksa Šantić“
Crvena zvezda donirala 50.000 evra narodnim kuhinjama na Kosmetu Crvena zvezda donirala 50.000 evra narodnim kuhinjama na Kosmetu
Podijeljeni šporeti na čvrsto gorivo socijalno ugroženim porodicama u Istočnoj Ilidži (FOTO) Podijeljeni šporeti na čvrsto gorivo socijalno ugroženim porodicama u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Najčitanije
  • Petogodišnjak se ugušio čepom od soka
    19h 2m
    0
  • Upozorenje meteorologa za večeras i sutra
    18h 15m
    0
  • Aprilska penzija 30. aprila
    20h 23m
    3
  • Nikola Golijanin osvojio Otvoreno prvenstvo u tenisu
    22h 36m
    1
  • “Slučajna” greška puni kase trgovaca
    20h 47m
    0