Општина Братунац донирала бицикле за саобраћајну секцију

26.05.2022. 10:36
0
ИЗВОР: srna.rs

Чланови саобраћајне секције Основне школе "Петар Кочић" из Кравице ове године са новим бициклима учествују на републичком такмичење у саобраћају које се данас и сутра одржава у Источном Сарајеву.

Саобраћајна секција ове школе је веома активна и већ шести пут се пласирала на Републичко такмичење вјежбајући на властитим бициклима.

Чланови секције и њихови наставници навели су да су се ове године обратили за помоћ општини Братунац од које су добили два нова бицикла за вјежбање, један за мушки, а други за женски дио екипе.

Коментари 0
Повезане вијести
Омладински савјет „Источна Илиџа“ донирао два рачунара Основној школи „Алекса Шантић“ Омладински савјет „Источна Илиџа“ донирао два рачунара Основној школи „Алекса Шантић“
Црвена звезда донирала 50.000 евра народним кухињама на Космету Црвена звезда донирала 50.000 евра народним кухињама на Космету
Подијељени шпорети на чврсто гориво социјално угроженим породицама у Источној Илиџи (ФОТО) Подијељени шпорети на чврсто гориво социјално угроженим породицама у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    8h 27m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    5h 38m
    5
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    21h 24m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    19h 46m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    22h 0m
    4