Osumnjičeni za ubistvo inspektora ostaje u pritvoru

02.11.2023. 21:53
0
IZVOR: nezavisne.com

Osumnjičenom za teško ubistvo čiji su inicijali N.K. produžen je pritvor za dva mjeseca, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Rješenjem Okružnog suda u Bijeljini od 1. novembra prihvaćen je prijedlog Tužilaštva od 30. oktobra za produženje pritvora protiv osumnjičenog N.K. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo, u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, prenosi Srna.

Ranije je objavljeno da je riječ o dvadesetčetvorogodišnjem Nikoli Kokanoviću iz Brčkog koji je u noći između 1. i 2. oktobra u Bijeljini ubio iz vatrenog oružja policijskog inspektora Nenada Markovića, koji je bio na dužnosti.

Ubistvo se dogodilo na ulazu u noćni klub u centru Bijeljine kada je osumnjičeni iz neposredne blizine Markoviću u prsa ispalio dva hica iz pištolja marke "Crvena zastava" kalibra 7,65 milimetara.

Osumnjičeni za ovo ubistvo do sada je osuđivan u Brčkom 2020. godine za nanošenje tjelesne povrede zatvorom od 30 dana, u Sudu BiH iste godine za organizovanje grupe za izvršenje krivičnog djela krijumčarenje migranata zatvorom od godinu dana i šest mjeseci, uslovno na tri godine i novčana kazna od 500 KM.

On je osuđen u Brčkom 2018. godine na zatvor od 30 dana za krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, uslovno kazna na jednu godinu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Nakon svađe sugrađaninu pucao u glavu Nakon svađe sugrađaninu pucao u glavu
Užas u Centru za socijalni rad: Ubio bivšu ženu i ranio njenog brata Užas u Centru za socijalni rad: Ubio bivšu ženu i ranio njenog brata
Nastavlja se potraga za tijelom dvogodišnje Danke Nastavlja se potraga za tijelom dvogodišnje Danke
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    21h 20m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    20h 4m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    14h 49m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    11h 48m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    11h 54m
    0