Осумњичени за убиство инспектора остаје у притвору

02.11.2023. 21:53
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Осумњиченом за тешко убиство чији су иницијали Н.К. продужен је притвор за два мјесеца, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.

Рјешењем Окружног суда у Бијељини од 1. новембра прихваћен је приједлог Тужилаштва од 30. октобра за продужење притвора против осумњиченог Н.К. због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешко убиство, у стицају са кривичним дјелом недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, преноси Срна.

Раније је објављено да је ријеч о двадесетчетворогодишњем Николи Кокановићу из Брчког који је у ноћи између 1. и 2. октобра у Бијељини убио из ватреног оружја полицијског инспектора Ненада Марковића, који је био на дужности.

Убиство се догодило на улазу у ноћни клуб у центру Бијељине када је осумњичени из непосредне близине Марковићу у прса испалио два хица из пиштоља марке "Црвена застава" калибра 7,65 милиметара.

Осумњичени за ово убиство до сада је осуђиван у Брчком 2020. године за наношење тјелесне повреде затвором од 30 дана, у Суду БиХ исте године за организовање групе за извршење кривичног дјела кријумчарење миграната затвором од годину дана и шест мјесеци, условно на три године и новчана казна од 500 КМ.

Он је осуђен у Брчком 2018. године на затвор од 30 дана за кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари, условно казна на једну годину.

Коментари 0
Повезане вијести
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    13h 25m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    12h 20m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    7h 8m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    8h 14m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    16h 42m
    0