Otvoren javni poziv za podršku novom zapošljavanju u IT kompanijama

11.03.2021. 12:28
0
IZVOR: Katera

Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo saopštava da je otvoren javni poziv za podršku novom zapošljavanju u IT kompanijama – projekat EGG.

Cilj ovog poziva za izražavanje interesa jeste da se identificiraju projekti kojima će se pružiti podrška, u okviru raspoloživih sredstava, za unapređenje tehnološke opremljenosti, projekti koji će se odnositi na prekvalifikaciju i dokvalifikaciju potrebne radne snage te kombinovani projekti prekvalifikacije i dokvalifikacije radnika i investicija usmjerenih ka poboljšanju tehnološke opremljenosti, a koje će implementirati odabrani korisnici javnog poziva, navodi se u saopštenju.

Krajnji rok za podnošenje prijava je ponedjeljak, 29. april 2021. godine do 17:00 sati, što potvrđuje datum na otpremnici, poštanski žig ili priznanica. 

Više informacija možete naći OVDJE

Komentari 0
Povezane vijesti
Poziv za ostvarivanje prava na podsticaje u poljoprivredi Poziv za ostvarivanje prava na podsticaje u poljoprivredi
Istočna Ilidža: Javni poziv za sufinansiranje troškova boravka u vrtićima Istočna Ilidža: Javni poziv za sufinansiranje troškova boravka u vrtićima
Konkurs za nove srpske riječi: Zrčak, demonokrntija, nesvoj, čežnjište… Konkurs za nove srpske riječi: Zrčak, demonokrntija, nesvoj, čežnjište…
Najčitanije
 • Sjećanje: Šest godina bez Milana Mikana Kneževića
  10h 52m
  0
 • PU Istočno Sarajevo: Motociklista zadobio povrede opasne po život
  12h 20m
  0
 • Saborna crkva u Sarajevu proslavlja krsnu slavu
  10h 32m
  0
 • U saobraćajnoj nezgodi povrijeđeno sedam lica
  7h 38m
  0
 • Izazovna i neistražena pećina kod Sokoca (FOTO)
  13h 21m
  0