Pacijent helikopterom transportovan za Beograd

04.06.2023. 12:01
0
IZVOR: srna.rs

Pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske i medicinsko tehničko osoblje Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Srpske izvršili su hitan medicinski transport pacijenta iz UKC-a za Beograd.

Transport je izvršen sinoć u kasnim večernjim časovima, a riječ je o pacijentu čiji su inicijali V.P. /50/ koja je sa dijagnozom disekcije aorte hitno upućena na kliniku “Dedinje” u Beogradu radi hitnog operativnog zahvata i daljeg liječenja.

Pripadnicima Helikopterskog servisa Srpske i ljekarima i tehničarima UKC-a ovo je 24. uspješno izvršeni vazdušni medicinski transport u ovoj godini ili 347. od kako je uspostavljena ova služba, koja je od 2014. godine u službi građana Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Put kojim idu najhrabriji: Od Jasenovca do Beograda veslali 10 dana Put kojim idu najhrabriji: Od Jasenovca do Beograda veslali 10 dana
U znak sjećanja na logoraše veslali od Jasenovca do Beograda (FOTO) U znak sjećanja na logoraše veslali od Jasenovca do Beograda (FOTO)
Doček vicešampiona svijeta u Beogradu - na balkonu i Novak Đoković i basketaši (FOTO/VIDEO) Doček vicešampiona svijeta u Beogradu - na balkonu i Novak Đoković i basketaši (FOTO/VIDEO)
Najčitanije
 • Detalji tragedije u kojoj je život izgubio direktor Studentskog doma Foča
  18h 48m
  0
 • Opljačkana benzinska pumpa u Istočnoj Ilidži
  20h 39m
  0
 • Kako je Miloš Obrenović tjerao muškarce da se žene
  22h 11m
  3
 • Najava prekida vodosnabdijevanja za sutra
  13h 50m
  0
 • Šulić otkrio proizvode kojima će biti snižene cijene u Srpskoj
  15h 31m
  4