Pale drugoplasirane na “Ritmu Evrope”

16.03.2024. 15:04
1
IZVOR: katera.news

Predstavnice opštine Pale Anđela Ždrale, Sofija Kusmuk, Helena Ćosić, Tara Blagojević, Mihaila Kovačević, Lana Poljaković osvojile su drugo mjesto na prvom grand finalu takmičenja „Ritam Evrope“.

Na najvećem dječijem muzičkom takmičenju Paljanke su se takmičile protiv tri zemlje - Crne Gore, Srbije i Makedonije, a prvih pet gradova, koji su pobijedili na nacionalnim takmičenjima, učestvale su u ovom finalu.

S obzirom na to da su predstavnice Pala osvojile prvo mjesto na takmičenju koje je održano u oktobru prošle godine, ova lokalna zajednica će biti domaćin ovog prestižnog festivala.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Miloš 17.03.2024. 10:41
    Samo da napišete gdje je održano to takmičenje sinoć i koji je to rang? Na osnovu čega će biti domaćini, ako je već sinoć bilo nešto što vi niste pojasnili šta i gdje?
Povezane vijesti
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Aprilska filmoteka posvećena Goranu Paskaljeviću Aprilska filmoteka posvećena Goranu Paskaljeviću
Najčitanije
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    19h 6m
    3
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    20h 11m
    4
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    13h 54m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    15h 0m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    10h 8m
    0