Пале другопласиране на “Ритму Европе”

16.03.2024. 15:04
1
ИЗВОР: katera.news

Представнице општине Пале Анђела Ждрале, Софија Кусмук, Хелена Ћосић, Тара Благојевић, Михаила Ковачевић, Лана Пољаковић освојиле су друго мјесто на првом гранд финалу такмичења „Ритам Европе“.

На највећем дјечијем музичком такмичењу Паљанке су се такмичиле против три земље - Црне Горе, Србије и Македоније, а првих пет градова, који су побиједили на националним такмичењима, учествале су у овом финалу.

С обзиром на то да су представнице Пала освојиле прво мјесто на такмичењу које је одржано у октобру прошле године, ова локална заједница ће бити домаћин овог престижног фестивала.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Милош 17.03.2024. 10:41
    Само да напишете гдје је одржано то такмичење синоћ и који је то ранг? На основу чега ће бити домаћини, ако је већ синоћ било нешто што ви нисте појаснили шта и гдје?
Повезане вијести
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    13h 36m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    12h 20m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    7h 5m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    4h 4m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    4h 10m
    0