Pale: U saobraćajnoj nezgodi teško povrijeđen pješak

29.03.2024. 10:56
2
IZVOR: katera.news

U Univerzitetskoj ulici u Palama juče, oko 18.00 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao putnički automobil „Audi“, kojim je upravljalo lice N.Š. i pješak M.R. iz Pala.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, pješak R.M. zadobila je teške tjelesne povrede konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica „Srbija“ u Istočnom Sarajevu.

Obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a u saopštenju se dodaje da su uviđaj saobraćajne nezgode izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale.

- U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv vozača N.Š. tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ – zaključuje se u saopštenju.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Krle 29.03.2024. 21:55
    Ograničenje brzine od 40 kilometara slabo se poštuje, tako da kod veće brzine i nesmotrenosti nepotrebno stradaju pješaci, pogotovo starije osobe koje se sporije kreću. Isto tako neodgovorni vozači ugrožavaju i djecu koja se kreću i prelaze tom ulicom.
  • Generic placeholder image
    Zloba 29.03.2024. 11:53
    E baš me čudi...
Povezane vijesti
Teška saobraćajka u Banjaluci, dvije osobe prevezene na UKC Teška saobraćajka u Banjaluci, dvije osobe prevezene na UKC
Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    17h 20m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    18h 35m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    22h 53m
    0
  • Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
    14h 28m
    0
  • Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere u Istočnom Novom Sarajevu
    22h 37m
    0