Pale: U saobraćajnoj nezgodi teško povrijeđen pješak

29.03.2024. 10:56
2
IZVOR: katera.news

U Univerzitetskoj ulici u Palama juče, oko 18.00 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao putnički automobil „Audi“, kojim je upravljalo lice N.Š. i pješak M.R. iz Pala.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, pješak R.M. zadobila je teške tjelesne povrede konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica „Srbija“ u Istočnom Sarajevu.

Obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a u saopštenju se dodaje da su uviđaj saobraćajne nezgode izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale.

- U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv vozača N.Š. tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ – zaključuje se u saopštenju.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Krle 29.03.2024. 21:55
    Ograničenje brzine od 40 kilometara slabo se poštuje, tako da kod veće brzine i nesmotrenosti nepotrebno stradaju pješaci, pogotovo starije osobe koje se sporije kreću. Isto tako neodgovorni vozači ugrožavaju i djecu koja se kreću i prelaze tom ulicom.
  • Generic placeholder image
    Zloba 29.03.2024. 11:53
    E baš me čudi...
Povezane vijesti
Uhapšen zbog krađe u Han Pijesku Uhapšen zbog krađe u Han Pijesku
Lice iz Istočne Ilidže uhapšeno zbog posjedovanja opojne droge Lice iz Istočne Ilidže uhapšeno zbog posjedovanja opojne droge
Sokočanin prevario štićenika Centra za mentalno zdravlje za 17.000 KM Sokočanin prevario štićenika Centra za mentalno zdravlje za 17.000 KM
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    11h 2m
    3
  • Zemljotres u BiH
    12h 37m
    0
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    21h 1m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    19h 58m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    14h 41m
    9